Kinderanimaties

Heb je een privé feest (verjaardag, communie, lentefeest, babyborrel, …), bedrijfsfeest of evenement? Funtasy heeft een groot assortiment van kinderanimatie om van uw feest een succes te maken. Vindt je niet wat je zoekt? Geen probleem, contacteer ons met uw idee en wij bekijken in welke mate wij jullie verder kunnen helpen.

Voor meer info over een animatie of prijzen kan je ons altijd contacteren via het contact formulier of bellen naar 0478/68 72 07.

Ben je op zoek naar een leuk extraatje voor op een feest? Onze ballonnenkunstenaar komt met zijn kleurrijke creaties het feest opleuken. Hij maakt van de ballonnen grote bloemen, toffe jetpacks, schattige paarden, gekke figuren of noem maar op. Zelfs een draak of een aapje in een boom maken, lukt ‘m als de beste! Zowel jong als oud genieten van de kunstjes van de ballonkunstenaar!

Duur: Vanaf 1 uur
Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Kinderen/uur: 15-25

Ballonkunstenaar
Ballonkunstenaar
Ballonkunstenaar
Ballonkunstenaar

Ontdek avonturen die uw fantasie ver te boven gaan. Betreed een futuristische wereld, waar boobytraps, mijnen, virtual weapons en schuilplaatsen de spanning doen stijgen. Gewapend met een lasergeweer, waant u zich in een tot werkelijkheid geworden computerspel! Vrienden en collega's worden je grootste vijanden en zullen je belagen vanaf de meest onverwachte hoeken. U heeft 4 verschillende wapenkeuzes waardoor u nog gevaarlijker voor uw tegenstander bent en zij voor jou. Kortom, Lasergamen is een belevenis die u niet mag missen.

Duur: Vanaf 1 uur
Maximum duur: 2 uur per groep
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Aantal deelnemers: 20 per spel

Lasergamen
Lasergamen
Lasergamen
Lasergamen

De eerste escape room die je kan spelen waar je maar wilt en dit volledig voor kinderen vanaf 10 jaar. Op uw zelf gekozen locatie hervormen we één kamer tot een echte escape room. Aan de hand van opdrachten moeten ze 5 kisten proberen open te maken. Enkel zo kunnen ze de laatste "schatkist" kraken. Zijn jullie goed genoeg? Ideaal voor een verjaardagsfeest, teambuilding bij de jeugdbeweging en vele andere.

Duur: 1u15 / groep
15min: Introductie en regels
45min: Spel zelf
15min: Klaarzetten voor volgende groep
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Deelnemers/groep: Maximum 10

Steltlopen
Steltlopen
Steltlopen
Steltlopen

Bij de circus vrije inloop zijn alle kinderen, jongeren en volwassenen vrij om te komen en te gaan. Al ons materiaal wordt uitgestald, op een afgebakend terrein. Onze circus begeleiders nemen de rol op zich om iedereen te begeleiden en te ondersteunen bij hun ontdekking van de verschillende disciplines. Op dit moment hebben we voornamelijk jongleer disciplines in onze aanbieding: " Sjaaltjes, balletjes, kegels, diabolo's, flowersticks, enz.". Indien u ook evenwichtsmateriaal wenst dan dienen er 2 begeleiders te komen.

Duur: Vanaf 1 uur
Leeftijd: Vanaf 4 jaar

Steltlopen
Steltlopen
Steltlopen
Steltlopen

Deze vrolijke eyecatcher zet alles op stelten. In ludieke outfits en met grote stappen tussen het publiek zoeken onze steltlopers het contact. De steltloper kan promoartikelen uitdelen, ballonfiguren maken of bijvoorbeeld jongleren. Als u op zoek bent naar een eyecatcher is de een steltloper een goede optie. Ze steken met kop en schouder boven alles uit en zijn ook goed in staat uw stand of actie onder de aandacht bij het publiek te brengen.

Duur 1uur: 1 uur steltlopen
Duur 2uur: 2x50 min steltlopen
Duur 3uur: 3x50 min steltlopen
Duur 4uur: 4x50 min steltlopen

Steltlopen
Steltlopen
Steltlopen
Steltlopen

UNIEK FEEST

In ons assortiment zit voor ieder wat wils. Animaties en decoraties voor jongens en meisjes, voor jong en oud.

UNIEKE FLEXIBILITEIT

Vindt je niet wat je zoekt? Geen probleem, contacteer ons met uw idee en wij bekijken in welke mate wij jullie verder kunnen helpen.

UNIEKE EXPERTISE

Door meer dan 12 jaar ervaring ben ik in staat jullie met raad en daad bij te staan bij het organiseren van jullie kinderfeest.

UNIEKE KLANTGERICHTHEID

Tussen 8u00 en 21u00 binnen de 6 uur antwoord op jullie mails. Verder ook bereikbaar via telefoon, facebook, en chat.