Workshops

Heb je een feest of evenement en kriebelen je handen om actief bezig te zijn? Kijk dan snel in ons assortiment workshops en bestel. Vindt je niet wat je zoekt? Geen probleem, contacteer ons met uw idee en wij bekijken in welke mate wij jullie verder kunnen helpen.

Voor meer info over een workshop of prijzen kan je ons altijd contacteren via het contact formulier of bellen naar 0478/68 72 07.

Een hond of een bloem maken met een paar ballonnen... Wil jij dat ook kunnen? Een ballonplooier komt jou tonen hoe het moet! Hij leert je hoe je de ballonnen tot gekke dieren of mooie figuren kan omtoveren. Het is helemaal niet zo moeilijk en voor je het weet ben je zelf een echte ballonplooier. Het is een leuke activiteit voor op elk feest!

Duur: Vanaf 1 uur
Maximum duur: 2 uur per groep
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Aantal deelnemers: Max 15

-
Ballonkunstenaar
Ballonkunstenaar
Ballonkunstenaar
Ballonkunstenaar

Heeft de groep al één of meerder workshops ballonplooien in de vingers en hebben ze honger naar meer? Dan is de ballonplooi workshop niveau 2 zeker iets voor jullie. Samen met jullie maak ik deze workshop op maat om er zeker van te zijn dat jullie honger naar kennis gestilt word. U vraagt, wij leren het jullie.

Duur: Vanaf 1 uur
Maximum duur: 2 uur per groep
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Aantal deelnemers: 20 per spel

Lasergamen
Lasergamen
Lasergamen
Lasergamen

Tijdens de circus workshop gaan we met de groep aan de slag. Naargelang het aantal deelnemers maken we kleinere groepen die roteren tussen de verschillende circus disciplines. De workshop is eigenlijk een circusles waar er via een vaste structuur (opwarming, hoofddeel en cool down) gewerkt wordt. Al naargelang de duur of planning van de workshops kan er eventueel naar een voorstellingsmoment toegewerkt worden.

Duur: Vanaf 1u30
Leeftijd: Vanaf 7 jaar
Aantal deelnemers: Maximum 20

Steltlopen
Steltlopen
Steltlopen
Steltlopen

UNIEK FEEST

In ons assortiment zit voor ieder wat wils. Animaties en decoraties voor jongens en meisjes, voor jong en oud.

UNIEKE FLEXIBILITEIT

Vindt je niet wat je zoekt? Geen probleem, contacteer ons met uw idee en wij bekijken in welke mate wij jullie verder kunnen helpen.

UNIEKE EXPERTISE

Door meer dan 12 jaar ervaring ben ik in staat jullie met raad en daad bij te staan bij het organiseren van jullie kinderfeest.

UNIEKE KLANTGERICHTHEID

Tussen 8u00 en 21u00 binnen de 6 uur antwoord op jullie mails. Verder ook bereikbaar via telefoon, facebook, en chat.